Relaxed & lively:
Brasserie MANNA

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is er leven in de Brasserie. Vijf dagen in de week – van woensdag tot en met zondag – ben je welkom voor ontbijt, lunch, high tea, borrel en diner. De Brasserie is ongedwongen, vertrouwd en altijd goed. Loop binnen, vind je plek aan tafel, bij de haard, of toch op het terras. Waar heb je zin in? Koffie met iets lekkers, een snelle of een zakelijke lunch? Is het tijd voor een borrel aan de bar, wil je al aan tafel? De Brasserie ligt aan je voeten. Voel je thuis, voel je welkom.

Early morning ‘til late at night

Ontbijt

Zeven dagen in de week serveert Brasserie MANNA van 07:00 tot 11:00 uur een lekker uitgebreid ontbijtbuffet. Een ideale start van de dag, met allemaal heerlijke, gezonde en verse dingen. Schuif aan als je met je partner, gezin of collega in de buurt bent. We vinden het fijn als je reserveert, maar staan ook klaar voor een spontane actie. Voor gasten van Hotel Blue en Hotel MANNA serveren we zeven dagen in de week ontbijt.

Lunch

Je kunt echt lekker lunchen bij Brasserie MANNA. Relaxt met je gezin, vrienden, familie of gewoon met elkaar. Op de kaart soepen, salades, sandwiches & more. Inclusief klassiekers als uitsmijter en kroketten. Je proeft en ziet het vakmanschap van onze chefs, het oog voor detail en de liefde voor lokale producten.

Diner

Op de dinerkaart vind je de lievelingen uit de klassieke brasseriekeuken. Expect the expected! Geen verrassingen daar, al was je misschien vergeten hoe goed deze gerechten zijn. De herontdekking van het pure culinaire vak; dat is Brasserie MANNA.

High Tea

Brasserie MANNA serveert een serieuze High Tea. Elke dag worden de taartjes, cakes, macarons en al het andere lekkers vers gebakken. Het is mooi, het is veel, het is bijzonder en lekker! En volop keuze: Cream Tea, High Tea en – allergie, dieet, intolerantie, geen zin in? – onze Diet Tea is de oplossing. High Tea op z’n tolerantst.

High Cocktail

Onze High Cocktail is een bijna spirituele ervaring. Verzamel je vrienden en vriendinnen en geniet van de perfecte cocktail experience. Vier cocktails – klassiek en eigenzinnig – ter plekke geshaket en gestirred door onze geskillde bartenders. Begeleid door de hapjes en gerechtjes die je cocktails en je gezelschap nog meer laten shinen.

High Wine

Heerlijke wijnen met bijzondere hapjes – een ideale middag of avond met al je besties! Brasserie MANNA is de gezelligste plek om volop te genieten van een uitgebreide High Wine.

5 days a week

Brasserie MANNA is vijf dagen per week geopend, van woensdag tot en met zondag.

Ontbijt*:07:00 – 11:00 uur
Lunch/high tea:12:00 – 17:00 uur
High wine:15:00 – 19:00 uur
Diner:17:00 – 22:00 uur
Bar:15:00 – 00:00 uur (zondag: 23:00 uur)

*ook op maandag en dinsdag

Work, live & learn at MANNA

Werken bij MANNA is uitdagend, inspirerend, soms spannend, vaak druk. Je leert veel, werkt hard met elkaar en wordt daarvoor aan alle kanten goed beloond. Met geld, met vrije tijd en vakantie, met opleiding en ontwikkelingsbudgetten. En met allerlei prettige persoonlijke extra’s om werk en privé lekker in balans te houden.