MANNA zakelijk

MANNA biedt alle ruimte en mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. We hebben vijf private rooms, perfect voor vergaderingen, brainstorms, besloten zakelijke lunches en diners en de ontvangst van relaties. Géén huurkosten, alle faciliteiten beschikbaar. Met twee restaurants, een internationale bar en lounge plus stijlvolle hotelkamers binnen handbereik. MANNA is ideaal bereikbaar met de auto en op loopafstand van Nijmegen Centraal. We hebben bovendien een eigen en besloten parkeerplaats. Wil je meer weten over de ruimtes, mogelijkheden en onze ondersteuning? Neem contact met ons op.

Zakelijke arrangementen

Vergaderen bij MANNA

MANNA is een ideale locatie voor vergadering, presentatie, staff meeting, bijeenkomst met management of relaties, sollicitatiegesprekken. We hebben in totaal vijf besloten ruimtes, met alle mogelijke faciliteiten en presentatiemiddelen op verzoek beschikbaar. Ideaal als office away from office of voor een berak-away sessie met personeel of relaties. Koffie, thee, lunch, diner, borrel en hapjes? Overleg met ons over inrichting en verzorging en wij regelen het perfect.

Airport Service

MANNA ligt centraal tussen Schiphol Airport, Eindhoven Airport en de Duitse vliegvelden in Düsseldorf en Weeze. Met onze Airport Service reis je onbezorgd van en naar het vliegveld. Ook ideaal als je belangrijke relaties ontvangt in Nederland, wij kunnen de transfers verzorgen tussen vliegveld en ons hotel. Boek de Airport Service wel minimaal 24 uur van tevoren bij ons.

Taxi

Taxi nodig voor in Nijmegen of een rit buiten de stad? Laat het ons weten en wij regelen het. We werken samen met de betrouwbare taxicentrale in Nijmegen en zorgen ervoor dat jij en je gasten op tijd en ontspannen bij je volgende afspraak aankomen. Vraag onze medewerkers tijdig om een taxi voor je te regelen.

Corporate Rates

Voor zakelijke relaties, die geregeld bij ons boeken, kunnen wij corporate rates overeenkomen. Die zakelijke tarieven zijn scherper dan onze reguliere tarieven en absoluut concurrerend met de prijzen van de doorsnee ketenhotels in Nijmegen en omstreken.

Wil je meer weten over de voordelen en voorwaarden van onze corporate rates, neem dan contact met ons op. We doen je graag een graag een aanbod op maat.

Boek je zakelijke arrangement nu bij MANNA

MANNA heeft een aantal businessarrangementen op maat. Wil je meer weten of heb je prachtige eigen ideeën voor een bijeenkomst of evenement? Neem contact met ons op en we gaan het samen regelen. MANNA maakt van je zakelijke bijeenkomst of vergadering altijd een succes.