MANNA zakelijk

Bent u op zoek naar een traditionele vergaderlocatie in Nijmegen? Op een grijs industrieterrein, met praktische schuifwanden en kannen koffie van een paar uur geleden op tafel? Dan wensen wij u veel succes. Wilt u liever vergaderen in Nijmegen op een inspirerende plek met alle gastvrijheid en verzorging die u maar wenst? Wilt u een zakelijke lunch of een zakelijke meeting die motiveert, enthousiasmeert en energie geeft? Boek dan uw vergadering of businessmeeting bij MANNA!

Zakelijke arrangementen

Vergaderen in centrum Nijmegen op prachtige locatie

MANNA biedt u een prachtige locatie centraal in Nijmegen voor vergadering, presentatie, staff meeting, bijeenkomst met management of relaties, sollicitatiegesprekken. U kunt uw relaties of collega’s ontvangen in een van de twee afgescheiden private rooms. Laat de verzorging gerust aan ons over. We zorgen uiteraard voor verse koffie, mooie thee, heerlijke hapjes en drankjes. Er is gratis WiFi en op verzoek zetten we alle zakelijke presentatiemiddelen voor u klaar.

Een fantastische zakelijke lunch met uw relaties? Een uitgebreid diner als afsluiting van een nuttige en succesvolle dag? MANNA is the place to meet! Parkeren kan bij ons naastgelegen hotel Blue. MANNA bevindt zich op loopafstand van Centraal Station Nijmegen.

Airport Service

Na het ontbijt rijdt de auto met chauffeur voor en brengt u naar het vliegveld. Relaxt, comfortabel en zonder zorgen. Of u wordt opgehaald van het vliegveld en laat u ontspannen afzetten voor de deur van het beste suitehotel van Nederland. De MANNA Airport Service brengt luxe, ontspanning en zakelijk reizen bij elkaar.

Business meets pleasure! Vanaf en naar elk vliegveld in Nederland en over de grens: het is onderdeel van onze uitgebreide service. Houdt u er wel rekening mee dat u de Airport Service minimaal 24 uur van tevoren bij ons boekt. Voor meer informatie, neem contact op met een van onze medewerkers. Prijzen op aanvraag.

Taxi Service

Wij zijn al jarenlang een vertrouwd aanspreekpunt voor al uw taxivervoer in Nijmegen en omgeving. Of het nu gaat om een korte of langere rit. Bij Taxi Nijmegen gaat alles om klanttevredenheid. We helpen u graag met taxivervoer en brengen u naar de gewenste bestemming. Daarom zijn wij uw aanspreekpunt voor comfortabel en snel taxivervoer.

Onze vriendelijke en klantgerichte chauffeurs staan 24/7 voor u klaar om u te helpen en u naar uw bestemming te brengen. Wij bieden u kwaliteit en service aan op al onze taxidiensten.

Corporate Rates

Hotel MANNA heeft nieuwe corporate rates vastgesteld. Die tarieven zijn scherper dan voorheen en dat heeft te maken met de samenwerking met hotel Blue. De corporate rates bieden wij al vanaf € 139,00 per nacht.

Design, luxe en comfort
De nieuwe zakelijke tarieven zijn concurrerend met de tarieven van de doorsnee ketenhotels in Nijmegen en omstreken. Dat betekent dat u uw medewerkers, gasten en belangrijke zakelijke relaties nu de luxe en het comfort van de MANNA-suites kunt bieden zonder uw budget te verhogen.

Offerte en meer informatie
U bent van harte uitgenodigd om een offerte voor uw bedrijf aan te vragen, als u verwacht gebruik te kunnen maken van corporate rates. Wij doen u graag een aanbod op maat. Klik hier voor uw aanvraag voor corporate rates.

Boek uw zakelijke arrangement nu bij MANNA

MANNA heeft een aantal businessarrangementen op maat. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. MANNA maakt van uw zakelijke bijeenkomst of vergadering een succes. MANNA Nijmegen: it’s a pleasure doing business! Plan uw zakelijke meeting of vergadering nu bij MANNA!

Bel (024) 365 0990 of stuur ons een e-mail.