MANNA vacatures

Wat verwacht jij van je werk? Geld verdienen? Tuurlijk! Maar wat nog meer? Uitdaging, groeimogelijkheden, waardering? Zeker. En tijd genoeg over voor de stad, een concert, je vrienden, sporten, vakantie, de bank, je bed. Werken is tenslotte niet je hele leven.

Actuele vacatures

Broaden your horizon

Werken bij MANNA is een mooi avontuur. Het is uitdagend, inspirerend, soms spannend, vaak druk. Je leert veel, werkt hard met elkaar en wordt daarvoor aan alle kanten goed beloond. Met geld, met vrije tijd en vakantie, met opleiding en ontwikkelingsbudgetten. En met allerlei prettige persoonlijke extra’s om werk en privé lekker in balans te houden. Wat je leert en ervaart bij ons, wie je ontmoet, met wie je samenwerkt, daar wordt je leven leuker van en daar heb je de rest van je leven lol van.

Wij zijn MANNA, al 15 jaar toonaangevend

MANNA is al bijna 15 jaar toonaangevend in gastvrijheid en culinaire creativiteit. Restaurant en brasserie, suite hotel MANNA en design hotel Blue in het centrum van Nijmegen zijn voor gasten uit heel de wereld – en uit de stad en omgeving – populaire plekken voor ontbijt, lunch, high tea, borrel, diner, zakelijke meeting en overnachting.

Maar MANNA is niks zonder onze mensen. De hoge cijfers bij Booking.com, Tripadvisor en andere sites hebben we te danken aan onze toppers in de keuken, bediening, housekeeping en backoffice. We vragen best veel van onze mensen en geven daar ook veel voor terug. Bovendien hoor je bij een team dat elkaar ondersteunt en beter maakt. Werken bij MANNA is een mooi avontuur. Wat je leert en ervaart bij ons, wie je ontmoet, daar wordt je leven leuker van en daar word je zelf beter van.

Benieuwd naar Work-life balans van MANNA? Bekijk onze Work-life benefits. Staat jouw vacature niet hierboven vermeld, maar ben je er zeker van dat je met jouw kwaliteiten een bijdrage kunt leveren aan MANNA? Stuur dan een open sollicitatie naar solliciteren@manna-nijmegen.nl.