Global Food & Fish
Restaurant MANNA

Trakteer elkaar op Restaurant MANNA. Geniet van de culinaire creativiteit en prijswinnende gastvrijheid. MANNA is een wereldrestaurant met een grote liefde voor vis. Een prachtige plek voor intiem diner, zakelijk gezelschap of om met elkaar iets te vieren. Kies je gerechten uit onze veelzijdige menukaart of laat je verrassen door het Chefs Choice menu. MANNA is het #1 visrestaurant van Nijmegen en omstreken, maar ook veelzijdig in vlees en vega.

Enjoy life & good food

Lunchen in Nijmegen

Voor de lunch is er eigenlijk maar één plek in Nijmegen. MANNA serveert van 12:00 tot 17:00 uur de meest fantastische lunchgerechten: soup, salads, fish, veggie & meat. Al het lekkers dat de culinaire wereld te bieden heeft. Of kies uw verse vis of krab uit de fishbar in het restaurant. Mooi weer? Lekker op het voor- of het tuinterras! Geen terrasweer? Dat is ook geen straf, want binnen bij MANNA zit je goed.

Diner in Nijmegen

Culinair vakmanschap, creativiteit en ongekende gastvrijheid ontmoeten elkaar tijdens het diner. Laat je verrassen door onze wereldkeuken én de uitgebreide Seafood Bar. Een bijzondere kaart met prachtige gerechten, een stijlvolle setting en prijswinnende gastvrijheid. Boek een tafel en verras je geliefde, je gezin, je vrienden en zakelijke relaties.

MANNA Seafood Bar

Verse vis, kreeft, krab, kokkels, oesters, coquilles: MANNA brengt het beste uit zoet en zout water op tafel. Elke dag vers aangevoerd van de visafslag, altijd verantwoord. Op zoek naar het beste visrestaurant in Nijmegen? Meer aan bij Restaurant MANNA!

Fish is the Dish
Oeverloos genieten van al het lekkers uit zee, meer & rivier. Neem plaats aan de Seafood Bar en laat je verrassen door ons Fish is the Dish menu.

Seafood Lunch

Een aaneenschakeling van lekkernijen die je binnen 60 minuten voorgeschoteld krijgt bij onze Seafood Lunch.

Seafood Diner

10 kleine gerechtjes zoals oesters, sashimi, ceviche, bisque en warme visgerechten. Vers van de afslag, via onze Seafood Bar naar je bord. Geniet van ons Seafood Diner

Private Rooms

Een intiem en feestelijk etentje bij de open haard met een groep goede vrienden of een werklunch met het managementteam. Soms wil je wel de sfeer, de kwaliteit en de bediening van een toprestaurant, maar ook de exclusiviteit, de rust en de intimiteit van een privébijeenkomst. Laat dat nou precies het idee zijn van Private Dining bij MANNA!

7 days a week

Restaurant MANNA is 7 dagen per week geopend. Onze openingstijden zijn:

Lunch:12:00 – 17:00 uur
Diner:17:00 – 23:00 uur


Op zondag is de keuken tot 22:00 uur open.

Work, live & learn at MANNA

Werken bij MANNA is uitdagend, inspirerend, soms spannend, vaak druk. Je leert veel, werkt hard met elkaar en wordt daarvoor aan alle kanten goed beloond. Met geld, met vrije tijd en vakantie, met opleiding en ontwikkelingsbudgetten. En met allerlei prettige persoonlijke extra’s om werk en privé lekker in balans te houden.