restaurant-nijmegen-manna-culinair

Restaurant MANNA

Trakteer elkaar op Restaurant MANNA. Geniet van de culinaire creativiteit en prijswinnende gastvrijheid. MANNA is een wereldrestaurant met een grote liefde voor vis. Een prachtige plek voor intiem diner, zakelijk gezelschap of iets te vieren met elkaar. Kies je gerechten uit onze veelzijdige menukaart of laat je verrassen door het Chefs Choice menu. MANNA is het #1 visrestaurant van Nijmegen en omstreken, maar ook veelzijdig in vlees en vega. Om de acht weken wisselt het menu  en verrassen we je opnieuw met bijzondere gerechten.

 

Expect the unexpected

Lunch en diner bij Restaurant MANNA zijn altijd bijzonder. Niet alledaags, wel ongedwongen. De lunchkaart loopt uiteen van sandwiches en salades tot fruits de mer en 4- of 5-gangen lunch. Het diner kent zijn eigen klassiekers en houdt een mooi midden tussen streetfood met een plus en sterrengerechten zonder de poeha. Uniek is de Seafoodbar met een weelde aan vis, schaal- en schelpdieren, vers van de visafslag. Neem plaats aan tafel, op het voor- of achterterras of aan de Seafoodbar en laat je verwennen door de wereld van MANNA.

 

High Tea

Vier panden verderop, bij Brasserie MANNA, serveren we een prachtige high tea. Elke dag worden de taartjes, cakes, macarons en al het andere lekkers vers gebakken. Het is mooi, het is veel, het is bijzonder en lekker! En volop keuze:  cream tea, high tea en – allergie, dieet, intolerantie, geen zin in? – onze Diet tea is de oplossing. High tea op z’n tolerantst.

 

Blue Bar

Bij de Brasserie vind je ook de Blue Bar. De ontmoetingsplek voor Nijmegenaren, bezoekers en internationale gasten en ideaal voor aperitief en digestief voor en na het diner. Op 30 meter van Restaurant MANNA tref je een schatkamer aan drankjes en gastvrijheid. We schenken en serveren vele open wijnen, Champagnes, likeuren, whisky’s, perfecte biertjes van tap en fles, beroemde killercocktails inclusief onze eigen Blue Gin.

 

Openingstijden Restaurant MANNA Nijmegen

Lunch: 12:00 – 17:00 uur
Diner: 17:00 – 23:00 uur

Op zondag is de keuken tot 22:00 uur open.

 

Private dining

 • De ‘skybox’ met uitzicht over het restaurant, voor max 10 personen
 • Private dining met open haard, afgescheiden bij het restaurant, max 16 personen

 

Take Away & Delivery

Wil je thuis genieten van onze high tea, gerechten en specials? Bestel dan via onze take away & delivery:

Vroege Vogel VoordeelVroege Vogel Voordeel
Lunchlunch-nijmegen-manna
Dinerrestaurant-nijmegen-manna-kreeft-uit-eten
Private diningprivate-dining-nijmegen-manna
Seafood bargerecht fishbar visrestaurant nijmegen
 • “Wij hebben echt een fantastische avond gehad bij Manna! Het chefs menu was verrassend en ontzettend lekker en goed afgestemd. Veel beter en aangenamer hebben we niet vaak gegeten.”

  eetnu-logo
 • “Een van de beste restaurants van Nijmegen. Top service en leuke kaart. Zowel voor lunch en diner leuke hotspot.”

  google-reviews logo
 • “Echt een top avond! Goede entree door het attente personeel, fantastische setting en het verrassingsmenu van de chef was echt de moeite waard.”

  tripadvisor-logo
 • “Heerlijke dim-sum gegeten in een zeer sfeervolle omgeving, waarbij de vriendelijke bediening ook aan de kinderen denkt!”

  facebook-logo
 • “Professionele service en prachtige ambiance. Hier komen zeker weer terug.”

  iens-logo
 • “Naast zeer smakelijk waren het ook de service, gastvrijheid en doortastendheid van de medewerkers die onze avond onvergetelijk maakten. Ik kan niet bedenken hoe Manna dit beter had kunnen doen. Dank daarvoor!”

  tripadvisor-logo
 • boek een kamer