MANNA Seafood Bar

Het beste visrestaurant van Nijmegen

Verse vis, kreeft, krab, kokkels, oesters, coquilles: MANNA brengt het beste uit zoet en zout water op tafel. Elke dag vers aangevoerd van de visafslag, altijd verantwoord. Op zoek naar het beste visrestaurant in Nijmegen? Meer aan bij Restaurant MANNA!

Neem een kijkje bij onze Seafood Bar en kies waar u zin in heeft. Overleg over de bereidingswijze of laat dit volledig aan het team over. De chef en zijn team weten hoe uw ‘catch of the day’ volledig tot zijn recht kan komen. U kunt natuurlijk ook gewoon all the way gaan met de Shared Seafood plateau of laat u verrassen door de chef met MANNA’s Seafood menu.

Kom genieten bij onze Seafood Bar

Fish is the Dish

Neem lekker plaats aan de Seafood bar. Geniet van het uitzicht op het restaurant en van wat er gaat komen. Je kunt hier alles bestellen van onze menukaart. Maar we hebben ook een paar mooie specials van de Seafood bar. 

Als je een van deze Seafood specials kiest, regelen we alles voor je. Volop keuze, veel variatie & supervers!

Klik hier om te boeken.

Seafood Lunch

8 kleine gerechtjes zoals oesters, sashimi, ceviche, bisque. Een aaneenschakeling van lekkernijen die je binnen 60 minuten voorgeschoteld krijgt. Strak in de tijd, licht verteerbaar en verantwoord.

Alleen per gezelschap te bestellen.

Klik hier om te boeken.

Seafood Diner

10 kleine gerechtjes zoals oesters, sashimi, ceviche, bisque en 3 warme visgerechten. Een constante stroom van lekkernijen die elkaar opvolgen. Gezond, licht verteerbaar en verantwoord.

Alleen per gezelschap te bestellen.

Klik hier om te boeken.

Ons andere aanbod