MANNA Seafood bar. Het beste visrestaurant in Nijmegen

Verse vis, kreeft, krab, kokkels, oesters, coquilles: MANNA brengt het beste uit zoet en zout water op tafel. Elke dag vers aangevoerd van de visafslag, altijd verantwoord. Op zoek naar het beste visrestaurant in Nijmegen? Meer aan bij Restaurant MANNA!

Neem een kijkje bij onze Seafood Bar en kies waar u zin in heeft. Overleg over de bereidingswijze of laat dit volledig aan het team over. De chef en zijn team weten hoe uw ‘catch of the day’ volledig tot zijn recht kan komen. U kunt natuurlijk ook gewoon all the way gaan met de Shared Seafood plateau of laat u verrassen door de chef met MANNA’s Seafood menu.

 

Uniek in Nijmegen: MANNA’s Seafood Lunch Bar. Aan de Seafood Bar – hoog zitten bij de visbar – serveren we een waanzinnige Seafood Lunch. Acht gerechtjes – onder andere oesters, ceviche, tonijnham, bisque – voor maar € 29. Supervers, superlekker, ter plekke bereid. En ideaal voor een zakelijke lunch. In 45 minuten uit & thuis, inclusief koffie. En de lunch is er uiteraard ook in de dinervariant. Schuif aan bij de Seafood Bar en geniet van al het heerlijks uit zee en meer!

Reserveer een tafel bij MANNA – Hét visrestaurant van Nijmegen.

Vroege Vogel VoordeelVroege Vogel Voordeel
Lunchlunch-nijmegen-manna
Dinerrestaurant-nijmegen-manna-kreeft-uit-eten
Private diningprivate-dining-nijmegen-manna
boek een kamer