Elke zakelijke meeting wordt beter bij MANNA

 

Bent u op zoek naar een traditionele vergaderlocatie in Nijmegen? Op een grijs industrieterrein, met praktische schuifwanden en kannen koffie van een paar uur geleden op tafel? Dan wensen wij u veel succes. Wilt u liever vergaderen in Nijmegen op een inspirerende plek met alle gastvrijheid en verzorging die u maar wenst? Wilt u een zakelijke lunch of een zakelijke meeting die motiveert, enthousiasmeert en energie geeft? Boek dan uw vergadering of businessmeeting bij MANNA!

 

Prachtige vergaderlocatie, goed bereikbaar in Nijmegen

 

MANNA biedt u een prachtige locatie centraal in Nijmegen voor vergadering, presentatie, staff meeting, bijeenkomst met management of relaties, sollicitatiegesprekken. U kunt uw relaties of collega’s ontvangen in een van de twee afgescheiden private rooms. Laat de verzorging gerust aan ons over. We zorgen uiteraard voor verse koffie, mooie thee, heerlijke hapjes en drankjes. Er is gratis WiFi en op verzoek zetten we alle zakelijke presentatiemiddelen voor u klaar.
Een fantastische zakelijke lunch met uw relaties? Een uitgebreid diner als afsluiting van een nuttige en succesvolle dag? MANNA is the place to meet! Parkeren kan bij ons naastgelegen hotel Blue. MANNA bevindt zich op loopafstand van Centraal Station Nijmegen.

 

Boek uw zakelijke arrangement nu bij MANNA

 

MANNA heeft een aantal businessarrangementen op maat. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. MANNA maakt van uw zakelijke bijeenkomst of vergadering een succes. MANNA Nijmegen: it’s a pleasure doing business! Plan uw zakelijke meeting of vergadering nu bij MANNA!

Bel (024) 365 0990 of stuur ons een e-mail.

Airport Service airport-service-hotel-manna-zakelijk
Corporate rates corporate-rates-manna-nijmegen
Ambassadors MANNA art
Taxi taxi centrale nijmegen waalkade
boek een kamer
  • Neem contact op